Mesin Kemasan Hemp

Kita minangka pimpinan ing desain, pabrik lan integrasi mesin kemasan otomatis kanggo industri CAD lan hemp sing sah ing China.

Solusi kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan produksi, watesan papan lan anggaran.
Mesin kemasan kita minangka pimpinan industri ing China.Mesin iki ora mung bisa ningkatake efisiensi produksi, nanging uga bisa ngirit akeh biaya tenaga kerja.Bobot iki misuwur banget ing AS lan negara liya. Deleng sawetara pilihan mesin ing ngisor iki.Kita yakin bisa nemokake solusi otomatisasi sing tepat kanggo bisnis sampeyan, ngirit wektu lan sumber daya nalika nambah produktivitas lan dhasar sampeyan.

IMG_0857

Galeri Video

  • Weigher Multi-sirah kanggo CBD

  • Sistem pengepakan tas sing wis digawe kanggo godhong teh

  • ZON PACK 4 timbangan linear kanggo 100g teh