Mesin Kemasan Snack

Kita minangka pimpinan ing desain, pabrik lan integrasi mesin kemasan otomatis kanggo cemilan ing China.

Solusi kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan produksi, watesan papan lan anggaran.
We are Produsèn profesional ngebotake lan mesin pengepakan karo pengalaman luwih saka 15 taun.Mesin packaging kita minangka pimpinan industri ing China.Mesin pengepakan kita ngedol babagan 100-200 unit saben taun kanggo negara manca.
Mesin kita kanggo cemilan ngirim, ngebotake, ngisi, tanggal-printing, produk rampung outputting kabeh rampung otomatis.Mesin iki ora mung bisa nemen nambah efficiency produksi, nanging uga bisa ngirit akeh biaya pegawe. Kajaba iku, cemilan kita dikempalken ing tas bantal, tas gusseted, punching bag, connecting bag, stand up pouch, flat pouch and stand up pouch with zipper.
Deleng sawetara pilihan mesin ing ngisor iki.Kita yakin bisa nemokake solusi otomatisasi sing tepat kanggo bisnis sampeyan, ngirit wektu lan sumber daya nalika nambah produktivitas lan dhasar sampeyan.

IMG_0803(20221009-092538)

Galeri Video

  • Kripik mesin packing vertikal

  • Conveyor miring mesin packing vertikal

  • ZON PACK Sistem pengepakan kantong tipe Rotary