Mesin Pengemas Tepung Bubuk

Kita minangka pimpinan ing desain, pabrik lan integrasi mesin kemasan otomatis kanggo produk bubuk lan glepung ing China.

Kita nggawe solusi lan gambar khusus kanggo sampeyan miturut produk, jinis paket, watesan ruang lan anggaran.
Mesin Pengepakan kita cocog kanggo ukuran lan pengepakan produk bubuk, kayata bubuk susu, bubuk kopi, glepung putih lan liya-liyane. Bisa uga nggawe tas film gulung lan tas premade. Kalebu kanthi otomatis ngukur, ngisi, pengepakan, percetakan, sealing, bisa nambah detektor logam lan mriksa bobot miturut syarat sampeyan.
Minangka produk wêdakakêna gampang kanggo mundhakaken bledug lan nempel ing ndhuwur tas, iku bakal nggawe tas rampung ora bisa nutup utawa bejat, supaya kita nambah piranti beda kanggo packing mesin kanggo ngresiki ndhuwur tas nggawe sealing luwih apik. , lan uga nambah kolektor bledug priksa manawa wêdakakêna ora mundhakaken bledug.

Deleng kasus ing ngisor iki, kita duwe tim paling profesional, bisa menehi layanan lan solusi sing paling apik.

Galeri Video

  • ZON PACK bubuk kopi kemasan vertikal mahcine

  • Mesin pengisi bubuk

  • Bumbu Bumbu Tepung Susu Bubuk Packing Flat Pouch Packing Mesin