Mesin Pengemas Kopi Kab

Kita minangka pimpinan ing desain, pabrik lan integrasi mesin kemasan otomatis kanggo biji kopi lan bubuk kopi ing China.

Solusi kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan produksi, watesan papan lan anggaran.
Mesin kemasan kita minangka pimpinan industri, lan produk kita didol menyang luwih saka 50 negara kalebu Amerika Serikat, Korea Selatan, Jerman, Inggris, Australia, Israel, Dubai, lan sapiturute. Lan setya ngasilake mesin dhuwur, bangunan tim kelas kapisan, lan nyediakake layanan kualitas
Mesin kita kanggo ngemas kopi saka ngirim, ngebotake, ngangkut barang, botol lan deteksi logam, deteksi bobot lan seri peralatan produksi bisa ngganti cara produksi sampeyan, nambah efisiensi produksi lan nyuda biaya tenaga kerja.Ing wektu sing padha, biji kopi kita dikemas ing kantong stand-up, tas sealing papat pojok, kemasan film roll karo bolongan udara, botol, dikemas kaleng, uga bubuk kopi kemasan ing jar. Disenengi dening pasar Eropa lan Amerika.

Deleng sawetara pilihan mesin ing ngisor iki.Kita yakin bisa nemokake solusi otomatisasi sing tepat kanggo bisnis sampeyan.

Galeri Video

  • Otomatis Kacang Kopi Zipper Bag M Type Bag Rotary Packing Machine

  • Mesin Kemasan Tas Sealing papat sisi kanggo 500g 1kg Biji Kopi

  • Valve Bag Gusset Bag karo Vent Valves Packing Machine kanggo 1kg 2kg Biji Kopi