Mesin Packaging Pod Laundry

Kita minangka pimpinan ing desain, pabrik lan integrasi mesin kemasan otomatis kanggo polong umbah-umbah ing China.

Kita minangka pimpinan ing desain, manufaktur lan integrasi mesin kemasan otomatis kanggo pod umbah-umbah.
Solusi kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan produksi, watesan papan lan anggaran.
Kita minangka pimpinan ing industri kemasan polong cuci, Mesin kita didol menyang Amerika Serikat, Korea, Jepang, Rusia, Prancis lan akeh negara liyane, lan luwih saka 30 set mesin kemasan polong umbah-umbah diluncurake saben taun, biasane polong cucian kita. packaging wis kothak lan tas wis digawe.Ing tampilan saka viskositas pods umbah-umbah, gampang kanggo break, kita bakal nggawe seri saka piranti khusus, lan mesin kita bakal nimbang nomer bener saka pods nalika mesthekake yen bobot saka kombinasi punika paling cilik.Sistem Packaging kita nindakake iki sampurna. .

Deleng sawetara pilihan mesin ing ngisor iki.Kita yakin bisa nemokake solusi otomatisasi sing tepat kanggo bisnis sampeyan, ngirit wektu lan sumber daya nalika nambah produktivitas lan dhasar sampeyan.

Galeri Video

  • ZON PACK Laundry pods rotary packing sistem

  • ZON PACK Sistem pengepakan pod Laundry

  • ZON PACK Laundry pods ngisi mesin pengepakan