page_top_back

Kabar

  • Pelanggan Maroko ngonfirmasi mesin bobot lan transportasi godhong tèh

    Pelanggan Maroko ngonfirmasi mesin bobot lan transportasi godhong tèh

    Kita bungah banget yen agen pelanggan Maroko teka ing perusahaan kanggo mriksa mesin kasebut.Ing tanggal 25 Agustus 2023, pelanggan saka Maroko ngirim agen menyang perusahaan kanggo mriksa mesin kasebut.Mesin sing dituku dening pelanggan iki yaiku siji ZH-AMX4 Linear Weigher lan telung Z Type Bucket Conve ...
    Waca liyane
  • Hot Sell Product -Timbangan Kombinasi Manual!

    Hot Sell Product -Timbangan Kombinasi Manual!

    Wiwit timbangan kombinasi manual dikembangake, wis ditampa dening akeh pemasok woh lan sayuran.Ing tangan siji, bisa nyuda biaya tenaga kerja lan nambah efisiensi kemasan;ing sisih liya, bisa nyuda kualitas produk kemasan.Saiki, omah kita ...
    Waca liyane
  • Produk Anyar-Mini 24 kepala timbangan teka!

    Produk Anyar-Mini 24 kepala timbangan teka!

    Kanggo nyukupi kabutuhan pasar saiki kanggo bahan campuran, perusahaan kita wis ngembangake multihead weigher-24 heads multihead weigher anyar.Aplikasi Cocog kanggo bobot kuantitatif lan kemasan kanthi bobot cilik utawa volume cilik permen, kacang, teh, sereal, panganan pet, pet plastik ...
    Waca liyane
  • Milih Solusi Timbangan Tengen: Skala Linear, Skala Manual, Skala Multihead

    Milih Solusi Timbangan Tengen: Skala Linear, Skala Manual, Skala Multihead

    Ana akeh faktor sing kudu ditimbang nalika milih peralatan timbangan sing tepat kanggo bisnis sampeyan.Ing antarane macem-macem pilihan sing kasedhiya, telung solusi timbangan sing umum digunakake: timbangan linier, timbangan manual lan timbangan multihead.Ing blog iki, kita bakal nyilem babagan ...
    Waca liyane
  • Sawise layanan sales ing Amerika

    Sawise layanan sales ing Amerika

    Layanan sawise dodolan ing Amerika Pelanggan Amerika sing kapindho sawise layanan dodolan ing wulan Juli, Teknisi kita menyang pabrik pelanggan Philadelphia, Pelanggan tuku rong set mesin pengepakan kanggo sayuran seger, siji yaiku baris sistem pengepakan tas bantal otomatis, baris liyane yaiku a...
    Waca liyane
  • Pengiriman menyang Zimbabwe lan Indonesia

    Pangiriman menyang Zimbabwe lan Indonesia Pancen sibuk ing wulan iki, sawetara pelanggan nggawe pesenan, kita kudu ngatur produksi, lan sawetara mesin pelanggan butuh pengiriman.Pelanggan Zimbabwe tuku timbangan Manual kanggo panganan seger.Cocok kanggo timbangan daging seger/pitik beku...
    Waca liyane