page_top_back

Perusahaan lan Tim Kita

jhfgyt

Profil Perusahaan

Hangzhou Zon Packaging Machinery Co., Ltd dumunung ing Kutha Hangzhou, Provinsi Zhejiang, Wétan China sing cedhak karo Shanghai.ZON PACK minangka produsen profesional mesin Timbangan lan mesin pengepakan luwih saka 15 taun pengalaman.Kita duwe
tim R&D profesional sing berpengalaman, tim produksi, tim dhukungan teknis, lan tim penjualan.

Produk Utama kalebu multihead weigher, manual Weigher, mesin packing vertikal, doypack packing machine, Jars lan komplong mesin sealing, mriksa timbangan lan conveyor, mesin labeling euqipment liyane ...

Adhedhasar tim sing apik lan trampil, ZON PACK bisa nawakake pelanggan solusi kemasan lengkap lan prosedur lengkap desain proyek, produksi, instalasi, pelatihan teknis lan layanan sawise dodolan.Kita wis entuk sertifikasi CE, sertifikasi SASO ... kanggo mesin kita.

Kita duwe luwih saka 50 paten .Mesin kita wis diekspor menyang Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Afrika, Asia, Oseania kayata Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Korea, Jerman, Spanyol, Arab Saudi, Australia, India, Inggris, Kidul Afrika, Filipina, Vietnam.

Adhedhasar pengalaman sing sugih babagan solusi timbangan lan pengepakan lan layanan profesional, kita entuk kapercayan lan kapercayan saka para pelanggan.Mesin mlaku lancar ing pabrik pelanggan lan kepuasan pelanggan minangka tujuan sing dituju.Kita ngupayakake kerjasama jangka panjang karo sampeyan, ndhukung bisnis lan mbangun reputasi kita sing bakal nggawe ZON PACK minangka merek terkenal.

DSC03356

hgfdytr

DSC03356

IMG_20210628_103852

Apa Pilih Kita

1.We duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing lapangan iki, supaya kita bisa nyedhiyani sampeyan layanan paling profesional.
2.We minangka pabrikan lan duwe pabrik dhewe ing Hangzhou, bisa nyedhiyakake rega pabrik, dhukungan teknis lan kustomisasi sing paling apik.
3. Kita bisa nyedhiyakake visualisasi produksi, sajrone produksi nalika sampeyan pengin ndeleng kemajuan produksi mesin, kita bisa njupuk sawetara gambar lan video kanggo sampeyan utawa malah bisa nelpon video.
4. Pabrik sawise-sale luwih stabil, kita bisa nyedhiyani aksesoris mesin sampeyan pengin.
5.We duwe video 3D kanggo instruksi instalasi.
6. Kanggo layanan sawise-sale, siji engineer cocog karo siji customer, bisa ngatasi problem sampeyan pas wektune.
7. We njupuk bagéyan ing akeh pameran saka domestik lan forgein country.Like American, Dubai, India, Korea lan ing.

vist-12

sugeng-9

vist-2

vist-3

vist-14

vist-7

vist-8

vist-6

Layanan Kita

Periode babar pisan

Mesin wutuh 18 sasi.Ing wektu babar pisan, Kita bakal ngirim bagean gratis kanggo ngganti sing rusak ora kanthi tujuan.

Layanan pre-sale

Swara 5,000 video pengepakan profesional, menehi perasaan langsung babagan mesin kita.
Solusi pengepakan gratis saka kepala teknisi.
Sugeng rawuh ing pabrik kita lan ngrembug adhep-adhepan babagan solusi pengepakan lan mesin tes.

layanan sawise-sale

Kita bakal ngirim insinyur kanggo nginstal mesin, panuku kudu mbayar biaya ing negara panuku lan tiket pesawat puteran sadurunge COVID-19, Nanging saiki, ing wektu khusus, Kita wis ngganti cara kanggo mbantu sampeyan.
We duwe video 3D kanggo nuduhake carane nginstal mesin, kita nyedhiyani 24 jam Video-telpon kanggo tuntunan Online.

Tim Kita

psc

HFD

psc (6)

mmexport1568274164207

fb3a9c9a5c4d435768ce99baad7522e

psc (3)

FAQ

P: Kepiye sampeyan bisa milih mesin sing paling apik kanggo aku?

A: Kita kudu ngerti jinis produk lan paket sampeyan, amarga produk lan paket sing beda-beda cocog karo mesin pengepakan sing beda. Banjur kita duwe tim insinyur lan tim sales paling profesional, kita bakal menehi solusi lan layanan pengepakan sing paling apik.

 

P: Kepiye sampeyan bisa milih mesin mung miturut produk lan gambar paket?

A: Amarga kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing lapangan iki, lan kita duwe akeh pelanggan kanggo nggawe macem-macem produk, kita banget profesional lan duwe akeh pengalaman kanggo milih mesin kanggo sampeyan.

 

P: Apa aku bisa ngirim sawetara produk kanggo dites?

A: Ya, kita nyedhiyakake layanan pra-sale, sampeyan bisa ngirim produk lan paket menyang kita, kita bakal nggawe tes gratis sadurunge sampeyan nggawe pesenan.

 

P: Suwene wektu garansi?

A: 18 sasi. Perusahaan liyane mung duwe wektu garansi 12 wulan, nanging kita duwe 18 wulan.

 

Q: Apa bab layanan sawise-sales?

A: Minangka epidemi, saiki insinyur kita ora bisa menyang luar negeri kanggo layanan sawise-sales, nanging yakin manawa kita duwe layanan online, tim lan salesman bakal menehi layanan online 24 jam kanggo mbantu ngatasi masalah. uga duwe video instal 3D kanggo mbantu nginstal mesin.

 

P: Kepiye carane ngerti mesin bakal mlaku sawise pesenan?

A: Sawise sampeyan nggawe pesenan, kita bakal ngandhani kabeh kemajuan sajrone wektu pesenan, lan sadurunge dikirim, kita bakal njupuk video utawa nelpon video karo sampeyan kanggo ndeleng cara kerja mesin.

 

P: Apa sampeyan duwe sertifikat CE?

A: Kanggo saben model mesin, wis sertifikat CE.

 

P: Apa mesin sampeyan mung duwe basa Inggris?

A: Kita duwe luwih saka 20 jinis basa, bisa disesuaikan miturut panyuwunan sampeyan, kayata Spanyol, Jerman, Prancis, Italia lan liya-liyane.

 

P: Apa babagan daya? Apa bisa disesuaikan?

A: Ya, iku bisa selaras, mung marang kita daya siji lan telung phase daya ing negara.We bakal selaras daya miturut panjalukan.

 

P: Apa babagan pembayaran?

A: Kita biasane mbayar 40% luwih dhisik lan 60% sadurunge kiriman, sampeyan bisa mbayar kanthi kertu kredit, T / T lan liya-liyane.