1 spanduk
banenr2
spanduk3
spanduk4
1.2

ZONPACK Produk Populer

Komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan karo produk kualitas paling dhuwur

Mesin Kemasan Rotary Otomatis Kanggo Kantong Premade

ZH-GD8-200

Garis pengepakan rotary otomatis iki cocok kanggo cemilan, panganan pet, kacang buncis, wiji, permen, kripik dll. Iki dipakani, ditimbang, pengepakan, sealing kanthi otomatis.

ZH-GD8-200

area aplikasi

Zonpack minangka Produsen Profesional Sistem Mesin Pengemas Pangan Otomatis.produk mesin utama yaiku Multihead Weigher, Linear Weigher, Check weigher, Labeling Machine, Conveyors, Vertical Packing Machine(VFFS), Powder Packing Machine, uga Rotary Packing Machine kanggo Pre-made Doypack bag, Ziplock bag...
Bisa digunakake kanthi wiyar kanggo Penimbang lan Pengepakan Panganan, kayata Candy, Coklat, Gula, Kacang-kacangan, Biji, Gandum, Cemilan, Kopi, Tepung, Beras, Panganan Pet, Teh Etc

Proyek ing Dubai

Proyek ing Dubai

La Ronda minangka merek coklat sing misuwur ing Dubai lan produke populer banget ing toko bandara.Proyek sing kita kirimake yaiku kombinasi coklat.Ana 14 mesin timbangan multihead lan 1 mesin pengepakan vertikal kanggo tas bantal lan 1 mesin pengepakan doypack kanggo tas ritsleting sing wis digawe.

ndeleng liyane
Proyek ing China

Proyek ing China

BE&CHERRY minangka merek loro paling dhuwur ing wilayah kacang ing china.Kita wis ngirim luwih saka 70 sistem sistem pengepakan vertikal lan luwih saka 15 sistem kanggo tas zipper.Umume mesin kemasan vertikal kanggo tas sealing papat sisih utawa tas ngisor kotak.

ndeleng liyane
Proyek ing Meksiko

Proyek ing Meksiko

ZON PACK ngirim proyek iki menyang Meksiko liwat distributor kita ing AS.kita nyedhiyani mesin ngisor.6 * ZH-20A 20 kepala multihead timbangan 12 * ZH-V320 mesin packing vertikal Platform kabèh awak.Multi-output bucket conveyor

ndeleng liyane
Proyek ing Korea

Proyek ing Korea

ZON PACK dikirim 9 sistem kanggo pelanggan iki.Proyek iki utamane kanggo produk gandum, beras, kacang buncis lan kopi, kalebu sistem kemasan vertikal, sistem kemasan tas zipper, bisa ngisi lan sistem sealing.Sistem kemasan vertikal kanggo nggabungake 6 jinis kacang bebarengan ing siji tas.

ndeleng liyane

Tampilan sertifikat

Komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan karo produk kualitas paling dhuwur
sertifikat
sertifikat
sertifikat
sertifikat
sertifikat
sertifikat
sertifikat
sertifikat
sertifikat
sertifikat
map_1
map_1 xinxin xixian
  • Kanada
  • Amerika
  • Meksiko
  • Kolombia
  • Ekuador
  • Peru
  • Brasil
  • Chili
  • Swedia
  • Udnited Kingdom
  • Jerman
  • Ukraina
  • Swiss
  • Prancis
  • bongso Spanyol
  • Italia
  • Turki
  • Mesir
  • Nigeria
  • Afrika Kidul
  • Rusia
  • Jepang
  • Korea Kidul
  • Pakistan
  • India
  • Myanmar
  • Vietnam
  • Malasia
  • Indonesia
  • Australia
  • Selandia Anyar