page_top_back

Produk

Mesin Kemasan Vertikal ZH-BA kanthi Pengisi Auger


  • Merk:

    PAKET ZON

  • Bahan:

    SUS304 / SUS316 / Baja karbon

  • Sertifikasi:

    CE

  • Port beban:

    Ningbo/Shanghai China

  • Pangiriman:

    25 dina

  • MOQ:

    1

  • Rincian

    Rincian

    Aplikasi
    Mesin Pengepakan Vertikal ZH- BA kanthi Pengisi Auger cocok kanggo pengepakan otomatis produk bubuk, kayata bubuk susu, bubuk kopi, bubuk protein, glepung putih lan liya-liyane. tas digawe dening film roll.
    produk bubuk, kayata susu (1)
    Fitur Teknis
    1. Kanthi otomatis kalebu produk ngirim, ngukur, Isi, tas-nggawe, tanggal-printing lan outputting produk rampung.
    2.PLC saka SIEMENS diadopsi, sistem kontrol gampang dilakokno lan mlaku kanthi stabil.
    3. Sistem weker sampurna kanggo nggawe masalah ditanggulangi kanthi cepet.
    4.Machine bakal weker nalika tekanan udara ora normal lan mandheg nggarap piranti perlindungan lan safety kakehan.
    5. Yen ukuran tas ana ing jangkoan mesin, sing mung kudu ngganti mantan tas, tegese bisa nggunakake siji mesin packing kanggo nggawe ukuran tas beda.
    6. Nduwe akeh mesin jinis, bisa nggawe jembar film gulungan antarane 320mm-1050mm.
    7.Adopting prewangan majeng, ngendi ora perlu kanggo nambah lenga lan kurang polusi kanggo produk.
    8.Kabeh produk lan bagean kontak digawe nganggo stainless steel utawa materi miturut syarat higienis panganan, njamin kebersihan lan keamanan panganan.
    9.Machine nduweni piranti khusus kanggo produk bubuk, supaya bubuk ing ndhuwur tas, nggawe tas sealing luwih apik.
    10. Mesin bisa nggarap film kompleks, PE, film gulung materi PP.
    produk bubuk, kayata susu (2)

    Packing Sampel

    produk bubuk, kayata susu (3)

    Paramèter

    Model ZH-BA
    Range timbangan 10-5000g
    Kacepetan packing 25-40 bags / min
    Sistem output ≥4.8Ton / dina
    Akurasi packing ± 1%
    Tipe tas Tas bantal/tas gusset/Tas sealing Four edge, tas sealing 5 tepi
    Ukuran tas Adhedhasar mesin packing

    Staff kita adhering kanggo "Integritas basis lan Interactive Development" semangat, lan prinsip saka "First-kelas Quality karo Service Excellent".Miturut kabutuhan saben pelanggan, kita nyedhiyakake layanan khusus & khusus kanggo mbantu para pelanggan entuk target kanthi sukses.Welcome klien saka ngarep lan luar negeri kanggo nelpon lan takon!

    Kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan individu kanggo saben layanan sing luwih sampurna lan produk kualitas sing stabil.We warmly welcome pelanggan ing saindhenging donya kanggo ngunjungi kita, karo kita multi-faceted kerjasama, lan bebarengan ngembangaken pasar anyar, nggawe mangsa sarwa!

    Pangsa pasar produk kita tambah akeh saben taun.Yen sampeyan kasengsem ing samubarang produk kita utawa pengin ngrembug pesenan adat, please aran gratis kanggo hubungi kita.We are looking nerusake kanggo mbentuk hubungan bisnis sukses karo klien anyar ing saindhenging donya ing mangsa cedhak.We are looking nerusake kanggo priksaan lan supaya.