Hardware Mesin Kemasan Produk Kimia Saben Dina

Kita wis nindakake macem-macem solusi pengepakan kanggo luwih saka 40 pabrik ing lapangan hardware ing omah lan ing luar negeri, kayata kacang, kuku cilik lan liya-liyane.

Kita nggawe solusi lan gambar khusus kanggo sampeyan miturut produk, jinis paket, watesan ruang lan anggaran.
Kita ngasilake macem-macem mesin pengepakan lan duwe pabrik dhewe ing Hangzhou. Kanggo pengepakan hardware, bisa ngetang utawa ngebotake miturut syarat sampeyan, mesin kita kalebu timbangan otomatis utawa ngitung, ngisi lan pengepakan, bisa nambah produktivitas lan ngirit biaya tenaga kerja kanggo sampeyan. .
Yen sampeyan kasengsem ing, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian mesin liyane.

Galeri Video

  • ZON PACK Auto parts rotary packing machine

  • Mesin Kemasan Kuku Kecil Hardware Cilik kanggo Tas Bantal PE

  • Garis Pengisian Boxed Fastener