Mesin Kemasan Woh & Sayuran

Kita minangka pimpinan ing desain, pabrik lan integrasi mesin kemasan otomatis kanggo woh lan sayuran ing China.

Kita nggawe solusi lan gambar khusus kanggo sampeyan miturut produk, jinis paket, watesan papan lan anggaran.
Mesin Pengepakan kita cocok kanggo woh-wohan lan sayuran sing ditimbang lan dikemas, kayata tomat, herry, blueberry, salad lan liya-liyane, bisa ngemas tas, kothak, kothak punnet, clamshell plastik lan liya-liyane.Iki minangka garis pengepakan kanthi otomatis, kalebu peeling kothak, transportasi produk, timbangan, ngisi, pengepakan, tutup kothak lan label.Kanggo tas, bisa nggawe tas film gulung utawa tas PE, uga bisa nambah piranti vakum kanggo sampeyan. Kita bakal ngramu solusi sing cocok kanggo saben pelanggan miturut karakteristik produk.

Deleng kasus ing ngisor iki, kita yakin bisa milih mesin sing paling apik lan solusi sing paling profesional kanggo sampeyan, nambah produktivitas lan ngirit biaya tenaga kerja kanggo sampeyan.