page_top_back

Produk

Mesin Pengepakan Rotary ZH-BG kanthi Pengisi Auger


  • Merk:

    PAKET ZON

  • Bahan:

    SUS304 / SUS316 / Baja karbon

  • Sertifikasi:

    CE

  • Port beban:

    Ningbo/Shanghai China

  • Pangiriman:

    25 dina

  • MOQ:

    1

  • Rincian

    Rincian

    Aplikasi
    ZH-JR Powder Filling Packing Machine cocog kanggo ngukur / ngisi / pengepakan kanggo produk bubuk, kayata bubuk susu / bubuk kopi / glepung putih / bubuk kacang / bubuk rempah-rempah lan liya-liyane. ing.
    ZH-JR Powder Isi Kemasan M1
    Fitur Teknis
    1.Kabeh produk lan bagean kontak kantong digawe karo stainless steel utawa materi miturut pangan.
    2. Iki kanthi otomatis ngemas baris, mung butuh siji operator, ngirit biaya tenaga kerja
    3. Nggunakake baris packing kanthi, produk bakal dikempalken luwih ayu saka packing Manual.
    4.Produksi lan biaya bakal luwih gampang dikontrol tinimbang packing manual.
    5. Saka Ngirim / ngukur / ngisi / capping / Labeling, Iki minangka garis pengepakan kanthi otomatis, luwih efisien.
    6. Lini produksi wis operasi stabil, kurang gangguan, trep pangopènan.
    7. Bisa digunakake kanthi kapisah utawa selaras karo unscrambler botol, mesin capping lan mesin label.
    8.Ngganti lampiran auger, cocog kanggo akeh materi saka bubuk nggoleki nganti granula.
    9.Auger filler hopper bisa setengah mbukak lan luwih gampang kanggo ngganti meneng utawa reresik tembok utama

    Mesin Pengepakan Rotary ZH-BG kanthi Pengisi Auger (1)

    Packing Sampel

    Mesin Pengepakan Rotary ZH-BG kanthi Pengisi Auger (2)

    Paramèter

    1. Screw conveyor
    Mundhakaken materi kanggo multi weigher kang kontrol wiwitan lan mandeg hoister.
    2. Screw weighting Meter
    Digunakake kanggo timbangan kuantitatif.
    3. Penangkap bledug
    Nglumpukake bledug lan wêdakakêna ekstra nalika tas packing.
    4. Mesin packing Rotary
    Ndhukung 10 kepala multi timbangan.
    Model ZH-BG
    Range timbangan 10-3000g
    Kacepetan packing 25-50 bags / min
    Sistem output ≥8.4Ton / dina
    Akurasi packing ± 1%
    Tipe tas Kantong ritsleting, Kantong Flat, Kantong Ngadeg
    Ukuran tas Adhedhasar mesin packing

    Layanan Kita Kanggo Sampeyan

    Layanan pre-sale
    1. Luwih saka 5,000 video pengepakan profesional, menehi perasaan langsung babagan mesin kita.
    2. Solusi packing gratis saka kepala insinyur kita.
    3.Welcome kanggo viste pabrik kita lan ngrembug pasuryan kanggo pasuryan bab solusi packing lan testing mesin.

    layanan sawise-sale

    1. Ganti Spare Parts:
    Kanggo mesin ing periode garansi, yen spare part rusak, kita bakal ngirim bagean anyar gratis lan bakal mbayar ragad ekspres.

    2.Zon pack duwe tim independen kanggo layanan sawise-sale.Yen ana masalah kelakon lan sampeyan ora bisa nemokake solusi, kita ndhukung Online adhep-adhepan komunikasi kasedhiya 24 jam.

    Video

    Dheweke dadi model sing kuat lan promosi kanthi efektif ing saindenging jagad.Ora tau ilang fungsi utama ing wektu cepet, iku kudu kanggo sampeyan kualitas apik Fantastic.Dipandu dening prinsip "Prudence, Efficiency, Union lan Inovasi. perusahaan. ake banget efforts kanggo nggedhekake perdagangan internasional, mundhakaken organisasi. rofit lan mundhakaken ukuran ekspor. Kita manteb ing ati sing kita bakal duwe prospek padhang. lan bakal disebarake ing saindenging jagad ing taun-taun sing bakal teka.

    Insinyur R&D sing mumpuni bakal ana kanggo layanan konsultasi lan bakal nyoba kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Dadi please aran gratis kanggo hubungi kita kanggo pitakonan.Sampeyan bakal bisa ngirim email utawa nelpon kita kanggo bisnis cilik.Sampeyan uga bisa teka menyang bisnis dhewe kanggo luwih ngerti babagan kita.Lan kita mesthi bakal menehi penawaran paling apik lan layanan sawise-sale.Kita siyap mbangun hubungan sing stabil lan ramah karo para pedagang.Kanggo nggayuh sukses bebarengan, kita bakal nggawe upaya paling apik kanggo mbangun kerjasama sing solid lan komunikasi sing transparan karo kanca-kanca.Ndhuwur kabeh, kita kene kanggo welcome pitakonan kanggo samubarang barang lan layanan kita.