page_top_back

Produk

Sistem Pengemasan Baki ZH-BC


  • Merk:

    PAKET ZON

  • Bahan:

    SUS304 / SUS316 / Baja karbon

  • Sertifikasi:

    CE

  • Port beban:

    Ningbo/Shanghai China

  • Pangiriman:

    45 dina

  • MOQ:

    1

  • Rincian

    Rincian

    Aplikasi
    Sistem Pengemasan Tray ZH-BC cocog kanggo nimbang lan ngisi woh-wohan utawa sayuran, kayata tomat, ceri, blueberry, salad lan liya-liyane, bisa nggawe kothak plastik, clamshell lan liya-liyane. Bisa nganggo mesin capping lan mesin label. kanggo syarat sampeyan.
    ZH-BC Tray Isi Kemasan Sys1
    Fitur Teknis
    1.Kabeh produk lan bagean kontak kantong digawe nganggo stainless steel utawa materi miturut syarat higienis panganan, njamin kebersihan lan keamanan panganan.
    2. Iki kanthi otomatis ngemas baris, mung butuh siji operator, ngirit biaya tenaga kerja.
    3.Gunakake sensor timbangan HBM kanggo ngetung utawa ngetung produk, kanthi akurasi sing luwih dhuwur, lan ngirit biaya materi luwih akeh.
    4. Nggunakake baris packing kanthi, produk bakal dikempalken luwih ayu saka packing Manual.
    5.Produksi lan biaya bakal luwih gampang kanggo ngontrol saka packing manual.
    6. Saka Feeding / ngebotake (Utawa ngetang) / Isi / capping / Printing kanggo Labeling , Iki baris packing kanthi otomatis , iku luwih efficiency.
    7. Nggunakake baris packing kanthi, produk bakal luwih aman lan cetha ing proses packaging.
    8.Machine kanthi otomatis peal clamshell, nambah kacepetan packing.
    9.Machine bisa nambah lumahing anti banyu lan dimpled, luwih cocok kanggo woh-wohan utawa sayuran produk karo banyu.

    Packing Sampel

    ZH-BC Tray Isi Kemasan Sys2

    ZH-BC Tray Isi Kemasan Sys3

    Paramèter

    Model ZH-BC10
    Kacepetan packing 20-45 kaleng / Min
    Sistem Output ≥8.4 Ton / Dina
    Akurasi Packaging ± 0,1-1,5 g
    Jinis paket Kaleng plastik, clamshell lan liya-liyane

    Layanan Kita

    1. Garansi
    Periode babar pisan: kabèh mesin 18 sasi.Ing wektu babar pisan, Kita bakal ngirim bagean free kanggo ngganti ing
    sing rusak ora kanthi tujuan.
    2. Instalasi
    Kita bakal ngirim insinyur kanggo nginstal mesin, panuku kudu mbayar biaya ing negara panuku lan
    tiket pesawat round-trip sadurunge COVID-19 , Nanging saiki, ing wektu khusus, Kita wis ngganti cara kanggo mbantu sampeyan.
    We duwe video 3D kanggo nuduhake carane nginstal mesin, kita nyedhiyani 24 jam Video-telpon kanggo tuntunan Online.
    3. Dokumen sing bakal diwenehake
    1) Invoice;
    2) Daftar Packing;
    3) Bill of Lading
    4) CO / CE File liyane sing dikarepake panuku

    Babagan Perusahaan Kita

    Zonpack dumunung ing Kutha Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China Wétan.Iki minangka kutha sing bakal dadi tuan rumah Asian Games, lan uga asal saka Alibaba.Mung siji jam kanggo Shanghai kanthi sepur kacepetan dhuwur.zonpack minangka produsen profesional sistem Timbangan lan pengepakan luwih saka pengalaman 11 taun. Kita ngekspor luwih saka 300 set peralatan menyang luwih saka 60 macem-macem negara saben taun kayata AS, Kanada, Meksiko, Korea, Jerman, Spanyol, Australia, Inggris lan sateruse.Produk utama kita kalebu sistem pengepakan vertikal, sistem pengepakan doypack, Sistem pangisi Jars, timbangan multihead, timbangan cek, konveyor sing beda, mesin pelabelan lan liya-liyane. Sistem pengepakan kita akeh digunakake ing industri sing beda-beda, kayata cemilan, woh-wohan, sayuran, beku pangan, wêdakakêna, hardware malah sawetara plastik product.We duwe profesional experienced R & D tim, tim produksi, tim technical support, lan tim sales, saklawasé total 60 karyawan kanggo ndhukung Dhukungan kualitas layanan sawise-sales.Amarga kita nggawe, kita duwe tim Teknis profesional lan layanan sawise stabil,kita uga bisa kurban pelanggan solusi packaging lengkap lan test produk free sadurunge nggawe menehi hasil .Adhedhasar pengalaman sugih kita ngebotake (ngetung) lan packing solusi lan layanan profesional, kita njaluk liyane lan liyane kapercayan saka kita pelanggan.Mesin mlaku lancar ing pabrik pelanggan lan kepuasan pelanggan minangka tujuan sing dituju.We look nerusake kanggo kerjasama karo sampeyan.