page_top_back

Produk

Sistem Pengemasan Vertikal ZH-CL


  • Merk Mesin:

    ZON-PAKET

  • Output mesin:

    Luwih saka 8 ton / dina (8 Jam)

  • Garansi:

    18 wulan

  • Bobot Total:

    1800KG

  • Lead Time:

    45 dina

  • Rincian

    Rincian

    Aplikasi
    Sistem Pengepakan Vertikal ZH-BL cocok kanggo ngebotake lan ngemas gandum, irisan, produk sing bentuke ora teratur, uga cocok kanggo produk kanthi kelembapan lan ukuran sing luwih gedhe kayata biji kopi, keripik, cemilan, pitik, udang dll. Bisa nggawe tas bantal, gusset tas, punching bag, tas nyambungake kanggo packaging.
    adasdsa1

    adasdsa2

    Packing Sample Tas

    Sistem Pengemasan Vertikal ZH-BL1

    Parameter Sistem Packing

    Model ZH-BL
    Sistem output ≥8.4 Ton / Dina
    Kacepetan packing 30-70 Bags / Min
    Akurasi packing ± 0,1-1,5 g
    Ukuran tas (W) 60-150mm (L) 50-200mm kanggo 320VFFS(W) 60-200mm (L) 50-300mm kanggo 420VFFS(W) 90-250mm (L) 80-350mm kanggo 520VFFS(W) 100 (W) ) 100-400mm kanggo 620VFFS(W) 120-350mm (L) 100-450mm kanggo 720VFFS(W) 200-500mm (L) 100-800mm kanggo 1050VFFS
    Bahan tas POPP/CPP,POPP/VMCPP,BOPP/PE,PET/AL/PE, NY/PE,PET/PET
    Tipe tas Kantong bantal, tas gusset, tas punching, tas penghubung
    Ketebalan Film 0,04-0,1 mm
    Tegangan 220V 50/60Hz
    daya 6,5KW