page_top_back

Produk

ZH-BG10 Rotary Type Pouch Packing System


  • Merk:

    PAKET ZON

  • Bahan:

    SUS304 / SUS316 / Baja karbon

  • Sertifikasi:

    CE

  • Port beban:

    Ningbo/Shanghai China

  • Pangiriman:

    45 dina

  • MOQ:

    1

  • Rincian

    Rincian

    Mesin Pembungkus Kantong Doypack Iki Cocog Kanggo Panganan Cemilan, Permen Gummy, Kacang-kacangan, Gula, Kripik, Dendeng Daging Sapi, Bubuk, Beras Malah Hardware Lan Produk Plastik Liyane.

    Kita bisa ngetung utawa ngebotake produk banjur bakal dibungkus nganggo tas.Iki minangka Line Packing Otomatis.
    Kacepetan Sekitar 25-45 Bags / Min,
    Akurasi Kira-kira 0.1-1g.
    Sembarang Pitakonan, Pls Hubungi Aku

    Aplikasi
    ZH-BG10Rotary jinis kantong seri sistem packing cocok kanggo ngebotake lan packing gandum, kelet, irisan, globose, ora duwe aturan baku, wangun produk kayata Candy, coklat, jeli, pasta, wiji melon, wiji panggang, peanuts, pistachios, almonds, cashews, kacang-kacangan, biji kopi, kripik, kismis, plum, sereal, lan panganan luang liyane, panganan pet, panganan kembung, sayuran, sayuran dehidrasi, woh-wohan, panganan laut, panganan beku, hardware cilik, lsp.
    PRO (1)
    Fitur Teknis
    1.Material ngaturaken, ngebotake, Isi, tanggal-printing, produk rampung outputting kabeh rampung otomatis.
    2. Dhuwur ngebotake tliti lan efficiency lan gampang kanggo operate.
    3.Packaging lan pola bakal sampurna karo tas wis digawe lan duwe pilihan saka Zipper tas.

    Sistem Unite
    1.Z Bentuk ember elevator
    2.10 kepala multihead timbangan
    3. Platform kerja
    4. Mesin pengepakan kantong jinis Rotary

    Proses Kerja Mesin

    Proses Kerja

    Sampeyan mung kudu ngisi produk menyang conveyor kita, lan bakal dipakani menyang mesin timbangan, banjur mesin timbang bakal ngisi produk menyang mesin pengepakan, mesin pengepakan bakal dikemas ing tas kosong lan segel.

    Proses iki kalebu tas mbukak, ngisi produk, tanggal print, lan segel tas

    Packing Sampel

    Aplikasi ZH-FRM seri Sea5hkjh

    Paramèter

    Model ZH-BG10
    Sistem Output ≥8.4 Ton / Dina
    Kacepetan packing 30-50 Bags / Min
    Akurasi Packing ± 0,1-1,5 g

     

    Babagan awake dhewe

    Hangzhou Zon Packaging Machinery Co., Ltd dumunung ing Kutha Hangzhou,
    Provinsi Zhejiang, Wétan China sing cedhak karo Shanghai.ZON PACK minangka produsen profesional mesin Timbangan lan mesin pengepakan luwih saka 15 taun pengalaman.
    Kita duwe tim R&D profesional, tim produksi, tim dhukungan teknis, lan tim penjualan.
    Produk Utama kami meliputi multihead timbangan, manual Weigher, vertikal packing mesin, doypack packing mesin,
    Botol lan komplong ngisi mesin sealing, mriksa timbangan lan conveyor, mesin label euqipment liyane sing gegandhengan ... Basis tim sing apik & trampil,
    ZON PACK bisa nawakake pelanggan solusi kemasan lengkap lan prosedur lengkap desain proyek, produksi, instalasi, pelatihan teknis lan layanan sawise dodolan.
    Kita wis entuk sertifikasi CE, sertifikasi SASO ... kanggo mesin kita.Kita duwe luwih saka 50 paten .Mesin kita wis diekspor menyang Amerika Utara, Amerika Selatan,
    Eropa, Afrika, Asia, Oseania kayata AS, Kanada, Meksiko, Korea, Jerman, Spanyol, Arab Saudi, Australia, India, Inggris, Afrika Kidul, Filipina, Vietnam.
    Adhedhasar pengalaman sing sugih babagan solusi timbangan lan pengepakan lan layanan profesional, kita entuk kapercayan lan kapercayan saka para pelanggan.
    Mesin mlaku lancar ing pabrik pelanggan lan kepuasan pelanggan minangka tujuan sing dituju.Kita ngupayakake kerjasama jangka panjang karo sampeyan, ndhukung bisnis lan mbangun
    reputasi kita kang bakal nggawe ZON PACK minangka account misuwur