page_top_back

Produk

ZH-BC Bisa Isi lan Sistem Pengepakan kanthi Weigher Multi-head


  • Merk:

    PAKET ZON

  • Bahan:

    SUS304 / SUS316 / Baja karbon

  • Sertifikasi:

    CE

  • Port beban:

    Ningbo/Shanghai China

  • Pangiriman:

    45 dina

  • MOQ:

    1

  • Rincian

    Rincian

    Aplikasi
    ZH-BC Bisa Isi lan Sistem Pengepakan kanthi Multi-head Weigher cocog kanggo nimbang lan ngemas gandum, kelet, irisan, globose, produk sing bentuke ora duwe aturan kayata kopi, kacang, cemilan, permen, wiji, almond, coklat, menyang Jar / botol utawa malah cilik.
    ZH-BC (jinis Rotary) Bisa Ngisi lan Sistem Pengepakan kanthi Weigher Multi-head (1)
    Fitur Teknis
    1. Iki kanthi otomatis ngemas baris, mung butuh siji operator, ngirit biaya tenaga kerja
    2. Saka Feeding / ngebotake (Utawa ngetang) / Isi / capping / Printing kanggo Labeling , Iki baris packing kanthi otomatis, iku luwih efficiency
    3. Gunakake sensor timbangan HBM kanggo ngetung utawa ngetung produk, kanthi akurasi sing luwih dhuwur, lan ngirit biaya materi luwih akeh.
    4. Nggunakake baris packing kanthi, produk bakal dikempalken luwih ayu saka packing Manual
    5. Nggunakake baris packing kanthi, produk bakal luwih aman lan cetha ing proses packaging
    6.Produksi lan biaya bakal luwih gampang kanggo ngontrol saka packing manual
    SUS304 SUS316 Baja karbon (3)
    SUS304 SUS316 Baja karbon (4)
    SUS304 SUS316 Baja karbon (5)

    Packing Sampel

    SUS304 SUS316 Baja karbon (6)

    Paramèter

    Model ZH-BC
    Sistem output ≥8.4 Ton / Dina
    Kacepetan packing 20-40 Jar / Min
    Akurasi packing ± 0,1-1,5 g
    Bisa ukuran L: 60-150mmW: 40-140mm (ukuran luwes, ndhukung kustomisasi)
    Tegangan 220V 50/60Hz
    daya 6,5KW
    Fungsi opsional Capping / labeling / printing / ...