page_top_back

Proyek

Proyek ing Dubai

La Ronda minangka merek coklat sing misuwur ing Dubai lan produke populer banget ing toko bandara.
Proyek sing kita kirimake yaiku kombinasi coklat.Ana 14 mesin timbangan multihead lan 1 mesin pengepakan vertikal kanggo tas bantal lan 1 mesin pengepakan doypack kanggo tas ritsleting sing wis digawe.
kacepetan kanggo 5kg coklat kombinasi punika 25 tas / mins.
kacepetan kanggo 500g-1kg siji jenis coklat ing tas bantal punika 45 tas / min.
kacepetan kanggo sistem packing tas zipper punika 35-40bags / min.
Pemilik lan manajer produksi La Ronda seneng banget karo kinerja lan kualitas mesin kita.

Proyek ing China

BE&CHERRY minangka merek loro paling dhuwur ing wilayah kacang ing china.
Kita wis ngirim luwih saka 70 sistem sistem pengepakan vertikal lan luwih saka 15 sistem kanggo tas zipper.
Umume mesin kemasan vertikal kanggo tas sealing papat sisih utawa tas ngisor kotak.
Kacepetan kanggo kacang 200g kanthi tas ngisor kotak yaiku 35-40bags / menit.
Kacepetan kanggo 200g kacang karo tas zipper yaiku 40 tas / min.
Saka Juli nganti Januari, BE&CHERRY mbukak 7 * 24 jam paling akeh.

Proyek ing Meksiko

ZON PACK ngirim proyek iki menyang Meksiko liwat distributor kita ing AS.
kita nyedhiyani mesin ngisor.
6 * ZH-20A 20 kepala multihead timbangan
12 * ZH-V320 mesin packing vertikal
Platform kabeh awak.
Multi-output bucket conveyor
Proyek iki kanggo cemilan bobot cilik, kacepetan kanggo siji mesin pengepakan yaiku 60 tas / min.
siji 20 kepala timbang bisa karo 2 mesin packing vertikal, supaya total kacepetan kira 720 tas / min.Kita ngirim proyek iki ing 2013, pesenan pelanggan kanggo 4 mesin pengepakan vertikal liyane ing pungkasan taun 2019.

Proyek ing Korea

ZON PACK dikirim 9 sistem kanggo pelanggan iki.
Proyek iki utamane kanggo produk gandum, beras, kacang buncis lan kopi, kalebu sistem kemasan vertikal, sistem kemasan tas zipper, bisa ngisi lan sistem sealing.Sistem kemasan vertikal kanggo nggabungake 6 jinis kacang bebarengan ing siji tas.
1 sistem kanggo nggabungake 6 jinis gandum, beras, buncis menyang tas 5kg utawa bobot liyane.
3 sistem kanggo sistem kemasan tas zipper.
4 sistem kanggo ngisi, sealing lan sistem capping.
1 sistem kanggo kemasan tas zipper lan bisa ngisi.
Kita nyedhiyakake mesin ing ngisor iki:
18 * timbangan multihead
1 * vertikal packing mesin.
4 * sistem packing rotary.
5 * bisa ngisi mesin.
5 * platform gedhe.
9 * detektor logam jinis tenggorokan
10 * mriksa timbangan